Klub Kafana Tarapana

Doček Nove Godine 2022

  • Aca Lukas
  • 40€
  • Plaćanje po utrošku

Doček Nove Godine 2022 - Klub Kafana Tarapana

Klub kafana Tarapana poznato je kao mesto koje se nalazi u samom vrhu najboljih kada je noćni provod Beograda u pitanju. Ona je miks kluba i kafane, pa će ljubitelji i jednog i drugog moći maksimalno da uživaju. Uvek aktuelni gosti, atmosfera koja ide do usijanja i najbolja muzika nešto su što Tarapanu izdvaja od mnogih drugih.

Kada je u pitanju doček Nove 2022.godine najbolja žurka je zagarantovana. Uz najpoznatije izvođače sa naše muzičke scene i veliki izbor neogranočenog domaćeg i stranog pića provedite ludu noć kao nikad do sada. Tarapana važi za jednu od najlepših beogradskih kafana, mesto sa najboljom atmosferom, a ozvučenje i rasveta su na visokom nivou. Zbog toga gde god da se u ovoj kafani smestite uživaćete svim čulima.

Ukoliko želite da budete deo najboljeg beogradskog provoda u novogodišnjoj noći što pre rezervišite svoje mesto, jer je kafana Tarapana mesto za koje se uvek traži ulaznica više. Uživajte svim čulima i uz najbolje zvuke ispratite staru i dočekajte Novu 2022. godinu.

Muzika

Za pravljenje odlične atmosfere zadužen je ACA LUKAS!

Cena

Cena karte je 40€. Za svako mesto u klubu se plaća rezervacija stola (pogledati mapu). Svaki separe dobija flašu šampanjca gratis.

Piće se plaća po utrošku.

Mapa sedenja i plan stolova

klub_kafana_tarapana_mapa_docek_nove_godine_2022

Lokacija - Klub Kafana Tarapana

Slični Dočeci

klub kasina bar nova godina 4

Klub Kasina

  • Nataša Bekvalac
  • od 50€